Palyza (ČSSD): Omluvte se, poslanče Adame!

01.03.2015 12:15

MUDr. Adam, bezpartijní poslanec za KSČM, je vysokoškolsky vzdělaný člověk. Přesto však by si měl prostudovat novodobé dějiny. Jan Palach, který ve svém mladém věku položil svůj život, rozhodně nikdy nebyl členem komunistické strany.

Palyza (ČSSD): Omluvte se, poslanče Adame!
Foto: ČSSD
Popisek: Ing. Lumír Palyza z ČSSD

Přisvojovat si hrdiny a symboly, to jsme již jednou zažili. Žádám poslance Adama, aby se lidem omluvil buď za vědomou lež, nebo neznalost naší historie. A to druhé, co je třeba na jeho názoru poopravit, je, že dnešní doba rozhodně není taková, jak ji popisuje poslanec Adam.

Nenutí lidi ani tehdy, když ztratí práci, vzít do ruky zbraň a vraždit nevinné lidi. Znám ve svém okolí mnoho těch, kteří i u nás na Ostravsku ztratili práci, a přesto se snaží rekvalifikovat v jiných oborech a ve většině případů se jim daří práci sehnat, a pokud ne, neuchylují se k takovémuto zavrženíhodnému činu.

Poslední otázkou zůstává, zdali si lékař Adam na neštěstí druhých nebuduje své zviditelnění a k tomu navíc ještě používá lež o Janu Palachovi. A právě proto vyzývám poslance Adama: Omluvte se!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…