Paroubek (NS-LEV 21): MPSV a IT systém

21.08.2014 20:10

Ministerstvo práce a sociálních věcí musí vést soutěž na nový IT systém na výplatu sociálních dávek nanejvýš transparentním způsobem.

Paroubek (NS-LEV 21): MPSV a IT systém
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

V říjnu začne ministerstvo práce a sociálních věcí hledat firmu, která dodá IT systém na výplatu sociálních dávek. Ministerstvo by v tomto ohledu mělo dát poslední sbohem dědictví J. Drábka, jenž byl svého času chloubou TOP 09 a Nečasovou vládou opěvovaným ministrem práce a sociálních věcí a který se svými kriminálními partnery dokázal připravit stát o miliardu korun a významným způsobem zpomalit výplatu dávek.

Hodnota nové zakázky je 1,8 miliardy korun, ale vedení ministerstva předpokládá, že cenu v soutěži významným způsobem sníží. Aby bylo vyloučeno, že zakázka bude nést „drábkovský“ odér, vyzývám vládu, a zejména ministryni práce M. Marksovou Tominovou, aby byla soutěž na nový IT systém vedena nanejvýš transparentním způsobem, který by nezavdával možnosti k pochybnostem o nepravostech kolem této obrovské a důležité zakázky. Je velmi vhodné, aby veškeré nabídky a veškerá dokumentace ohledně soutěže byly zveřejněny na internetu.

Jiří Paroubek, expremiér a předseda strany LEV 21

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.