Paroubek: Rychtářka ze čtvrté cenové

05.03.2015 7:25

Projektanti, kteří se podíleli na výstavbě stavební akce Blanka, obdrželi od primátorky A. Krnáčové hodnocení, a sice že tunel navrhoval „asi nějaký debil“

Paroubek: Rychtářka ze čtvrté cenové
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Přes pomocnou kampaň babišonovin MFD, kde se dokazuje, že vulgární výroky primátorky Krnáčové na adresu projektanta tunelu Blanka jsou vlastně zcela v pořádku, si nemyslím, že vulgarismy patří do úst politiků. Kromě toho  náročné stavební akce, a tunel Blanka je velmi složitá stavební akce, není vůbec jednoduché posuzovat od zeleného stolu.

Paní primátorka nemá potřebné odborné znalosti a zřejmě se ani nezatěžuje nějakou hlubší znalostí této konkrétní záležitosti, a přesto říká jednoznačné soudy pro pražské publikum. Paní primátorka je ve své funkci již několikátý měsíc, realisticky uvažující obyvatelé Prahy si jistě povšimli, že její vliv na rozhodování města je minimální.

Pražské problematice prostě nerozumí a na odborné věci se dívá velmi zjednodušeně. Zkrátka paní primátorka je nekompetentní a vyjádření o „debilovi“ je vlastně jejím prvním větším vstupem do pražské politiky za několik měsíců. Myslím, že pražští voliči musí napříště trošku pečlivěji zvažovat,  zda je dobré věnovat svou přízeň marketingovým produktům  a nebo hledat na kandidátkách politických stran lidi, kteří mohou být pro hlavní město přínosem. A. Krnáčová to zjevně není.

Jiří Paroubek

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Paroubek - profil

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.