Paroubek: Slon v porcelánu rozbil ME v kopané na cimprcampr

25.04.2014 13:09

Příznivci sportu se jistě zaradovali, když zjistili, že Fotbalová asociace České republiky se vzdala spolupořádání fotbalového ME v roce 2020.

Paroubek: Slon v porcelánu rozbil ME v kopané na cimprcampr
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Pídil jsem se po důvodech tohoto rozhodnutí a zjistil, že tím hlavním důvodem je stanovisko Magistrátu hlavního města Prahy, že prý nejsou zajištěny peníze pro tento projekt a z toho vyplývá možný atak na rozpočet hlavního města.

Tato zvláštní „zaprděnost“ třicetiletého mladého muže, který si zde nepřeje vrcholnou fotbalovou podívanou ani vynikající podnět k rozvoji zájmu mládeže o sport ani miliardové příjmy českých dopravců, hoteliérů, restauratérů, obchodníků a dalších služeb v době ME v kopané, je neuvěřitelná.

Tupé zdůvodnění nezájmu pražských konšelů, že prý nevidí zajištěnost peněz pro výstavbu fotbalového stadionu, je nehorázné.

Má snad Fotbalová asociace ČR vytřepat peníze z investora stavby stadionu tak nějak předem, v době, kdy ještě není známo, zda fotbalové mistrovství bude? To je neproveditelné!

Ať to pražští radní řeknou narovinu: „Nechceme v Praze sportovní akci světového formátu, rušila by náš klid a nemohli bychom dělat své hezké tunely.“

A pan Hudeček, po jiném svém tragickém rozhodnutí o zastavení výstavby tunelu Blanka, se tak opět vyznamenal. Prostě se mu nedaří. Měl by zmizet z pražské politiky a vrátit se k závodnímu tanci. Tam možná nebude slonem v porcelánu!

Jiří Paroubek, expremiér a lídr strany LEV 21 pro volby do EP

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!