Paroubek: Sociální demokraté v Ústeckém kraji v koncích

24.04.2014 16:20

Pokud ještě platí stanovy, jejichž úpravu ve věci presumpce viny jsem v ČSSD prosadil, měli by členové ČSSD, kterým je Policií ČR sděleno obvinění, pozastavit až do vyřešení jejich případu své členství ve straně.

Paroubek: Sociální demokraté v Ústeckém kraji v koncích
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Předseda ČSSD Sobotka však v této zásadní věci nepostupuje zásadově. Tak se pak nemůže divit, že ČSSD ztrácí podporu veřejnosti(určitě to ale není důvod jediný).

Po obvinění Pavla Koudy, bývalého prvního náměstka ústecké hejtmanky (ČSSD), a jeho vzetí do vazby, po smutných příbězích zveřejněných v souvislostí se zastřeleným členem ČSSD Houskou, až po současné obvinění ústeckého primátora a dvou radních za ČSSD (lidí z líhně radního Fišery) je ČSSD v Ústeckém kraji mravně v troskách. Dvoje poslední volby (2012, 2013) prohrané v tomto kraji, kde ČSSD v letech 2006–2010 dosahovala vynikajících volebních výsledků, toho byly předzvěstí. Je potřebné dodat, že v období let 2006–2010 žádné korupční skandály týkající se členů ČSSD v kraji nevznikly. Plnou politickou odpovědnost za stav ústecké ČSSD nese Sobotkovo vedení!

Jiří Paroubek, expremiér a lídr strany LEV 21 pro volby do EP 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Zuřivý bolševik Kartous kňučí kvůli Turkovi

11:04 Macinka (Motoristé sobě): Zuřivý bolševik Kartous kňučí kvůli Turkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Bohumila Kartouse.