Paroubek: Soukup z Barrandova - analytik, moderátor, ředitel a prezidentský kandidát

01.09.2018 7:35

Přiznám se, že nesleduji TV Barrandov, unavovaly by mě její obstarožní filmy a zejména by mě unavovalo dívat se na jednotvárné tzv. publicistické pořady moderované přímo ředitelem TV Barrandov, Jaromírem Soukupem.

Paroubek: Soukup z Barrandova - analytik, moderátor, ředitel a prezidentský kandidát
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

J. Soukup chce prý vstoupit do vysoké politiky, a to po vzoru Andreje Babiše, ale má prý zájem o prezidentský stolec. Ovšem A. Babiš má silné ekonomické impérium, na svou podporu si vytvořil velmi dobré mediální a marketingové zázemí a je šéfem silné strany vůdcovského typu. Pro politickou dráhu nestačí ale jen mít peníze. I když bez nich to také nejde.

J. Soukup v současné době moderuje, ba přímo řídí, celou řadu pořadů na TV Barrandov, kde vyslovuje své, často bludné názory a uvádí pseudofakta, která mají do pravdy daleko. Jeho cílem je kritizovat, s jistými výjimkami, vlastně celou politickou elitu, že je prý zkorumpovaná. Soukup je zároveň ředitelem, analytikem, moderátorem a údernou pěstí směřující téměř proti všem.

Zejména pak vůči těm, o kterých usoudil, ve své boxem poněkud poznamenané hlavě, že by mu mohli v příštích prezidentských volbách konkurovat. A tak zřejmě dospěl i ke mně. Jak mi říkali někteří přátelé (vlastně dva), kteří stihli vidět část jeho středečního one man show, ve chvílích kdy hovořil o nedávno zatčeném T. Horáčkovi, snažil se vytvářet asociaci k mé osobě. A to prý několikrát.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Prostě v hrdlo lhal a ani se přitom nezapýřil. Je pravda, že Horáček byl v době, kdy jsem byl předsedou ČSSD, jejím členem. A tu a tam jsme se viděli na nejrůznějších stranických akcích, tak jako se stovkami jiných členů. Žádný byznys jsem ale ani já, ani například můj syn s panem Horáčkem nedělali. To, že teď hrozí Horáčkovi trest mnohaletého vězení, je mě líto, ale nemá to se mnou nic společného.

Pokud ještě pan Soukup tuto asociaci bude opakovat, zvážím důrazné právní kroky vůči němu. Vím, že jeho televize moc sledovaná není a tak bych dopad jeho blábolů na veřejnost nepřeceňoval, ale proč vlastně bych si to měl nechat líbit. Údajně pan Soukup zapomněl ve svém rozohnění a snaze mě spojovat s potenciálním zločincem, na angažmá mé budoucí bývalé ženy ve firmě u T. Horáčka, kde podle médií pracovala jako manažerka mezinárodních vztahů.

Některá média se snaží toto, tedy čerpání peněz z pochybné firmy T. Horáčka pro mou budoucí bývalou ženu, srovnávat s tím, že jsem jej kdysi potkával na akcích ČSSD, kde mně prý dělal roztleskávače. No nevím, i kdybych připustil, že T. Horáček byl neplaceným klakérem, nebyl by to žádný zločin. Naopak má budoucí bývalá žena byla u potenciálního zločince zaměstnána. J. Soukup zkrátka lže, jak když tiskne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…