Pinc (ANO): Vypadl na nás další kostlivec z dílny TOP 09

15.01.2018 14:38

Opět se potvrdilo lidové rčení, že " zoufalí lidé dělají zoufalé věci ". Pravděpodobně stále klesající preference TOP 09 stojí za lží Petra Šuly (TOP09), který se za každých okolností snaží očernit Hnutí ANO na Praze 12.

Pinc (ANO): Vypadl na nás další kostlivec z dílny TOP 09
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Opět se potvrdilo lidové rčení, že " zoufalí lidé dělají zoufalé věci ". Pravděpodobně stále klesající preference TOP09 stojí za lží Petra Šuly (TOP 09), který se za každých okolností snaží očernit Hnutí ANO na Praze 12. V Parlamentních listech mně lživě osočil ohledně převodu péče o zeleň z odboru životního prostředí na SBO, když napsal, že Odbor kontroly Magistrátu uvedl, že došlo k porušení ustanovení § 43 o veřejných zakázkách. Toto je samozřejmě lež. Na rozdíl od Šuly mohu kdykoli  doložit, že závěr hloubkové magistrátní kontroly, týkající se převodu péče o zeleň zní, cituji: "nebyly zjištěny chyby a nedostatky ve smyslu ustanovení § 10 odst. 3 písm. c) zákona č.420/2004 Sb...."

Tato část opozice na Praze 12 přitom svým nezodpovědným jednáním způsobila naší městské části  škody. Ta první byla minimálně ve výši 4 miliony korun, když hlasovali proti přijetí daru - pozemku vhodného na vybudování parkoviště nejen pro naše modřanské fotbalisty. Dále  pak tito představitelé TOP09 způsobili ještě za doby jejich vedení městské části škodu ve výši 921 000,-Kč. Finanční kontrola totiž zjistila tak závažné pochybení při realizaci projektu Rak – Ráček, kdy se ve veřejné zakázce projektu objevily konkrétní herní prvky od konkrétního výrobce, byly mu jaksi takzvaně "ušity na míru". A za toto pochybení musí nyní městská část zaplatit téměř milion korun. Na otázku proč došlo k takové fatální chybě politiků, kteří tento projekt připravovali, neumím odpovědět, na to se ptejte těch opozičních zastupitelů z TOP09, kteří v minulosti vedli naší městskou část.

Michal Pinc, předseda Klubu zastupitelů za Hnutí ANO na Praze 12

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdechovský (KDU-ČSL): Nepodceňujme hrozbu radikálního islamismu

11:17 Zdechovský (KDU-ČSL): Nepodceňujme hrozbu radikálního islamismu

Nedávná demonstrace za chalífát v Hamburku vzbudila oprávněnou pozornost nejen v Německu, ale třeba …