Piráti: Adéla Šípová, kandidátka za obvod Kladno, je novou pirátskou senátorkou

10.10.2020 16:50

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům druhého kola voleb do Senátu.

Piráti: Adéla Šípová, kandidátka za obvod Kladno, je novou pirátskou senátorkou
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

Děkujeme vám všem, kdo jste přišli i ke druhému kolu senátních voleb a dali Adéle svůj hlas. Díky vaší důvěře má teď Senát novou bojovnici proti exekučnímu byznysu a skvělou osobnost, která se v horní komoře rozhodně neztratí. Děkujeme!

„Děkuji velice všem lidem v mém okolí, kteří se podíleli na mé kampani a po celou dobu mě podporovali. Vážím si také toho, že voliči na Kladensku nepodlehli lživé kampani, která v posledním týdnu útočila na mou osobu a naopak ocenili můj pozitivní a věcný přístup a hodnoty, které chci v horní komoře reprezentovat. Mám radost, že se mohu připojit k práci pirátského senátora Lukáše Wagenknechta a reprezentovat pirátské barvy v Senátu. Jako senátorka se zaměřím především na na boj s dluhovými pastmi, ochranu životního prostředí a transparentní hospodaření s veřejnými prostředky. I nadále také chci zůstat v kontaktu s lidmi z mého senátního obvodu č. 30 Kladensko,” říká nově zvolená senátorka Šípová. 

A děkujeme také několika tisícům voličů, kteří v Plzni podpořili našeho skvělého Daniel Kůs - kandidát do Senátu za obvod Plzeň - město. I přes obrovské Danielovo nasazení a tvrdou práci to v Plzni bohužel těsně nestačilo. Díky také vám a díky Danielovi!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Předložená korespondenční volba ohrozí důvěru a připraví ČR o demokratickou jistotu

10:21 Schillerová (ANO): Předložená korespondenční volba ohrozí důvěru a připraví ČR o demokratickou jistotu

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě