Piráti: Odkaz stále není zločin

24.12.2013 20:03

Pirátská strana si dovoluje informovat své příznivce, že webové stránky Sledujuserialy.cz a Sledujemefilmy.cz budou i v následujících dnech nedostupné.

Piráti: Odkaz stále není zločin
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pirátská strana - ilustrační foto

Důvodem je změna v technickém nastavení služby a v kvalitativním zlepšení správy webů. Webové stránky budou z provozních důvodů nedostupné až do konce ledna.

V posledních dnech přišlo Pirátské straně mnoho dotazů na aktuální nefunkčnost našeho známého odkazovacího webu Sledujuserialy.cz. Fanoušky Pirátů a seriálů však můžeme ubezpečit - jedná se jen o přechodný stav, na jehož napravení se pracuje. V současné době se pracuje na odmigrování obsahu na bezpečné servery, o které by v případě kritické situace Pirátská strana nepřišla. Zároveň chceme do budoucna na námi provozovaných webech zajistit určitou kvalitu údržby obsahu, což je další důležitý úkol, který nás v souvislosti se Sledujuserialy.cz i Sledujemefilmy.cz čeká.

„Piráti i nadále hodlají prosazovat politiku, že odkaz není zločin. Rozhodně nemáme v úmyslu přestat s provozováním webů Sledujuserialy a Sledujemefilmy, o které je rekordní zájem. Chceme však podstoupit taková opatření, která službu zaprvé zlepší a zadruhé jí poskytnou větší ochranu. Omlouváme se našim fanouškům a prosíme o strpení, než se nám podaří uvést potřebné záležitosti do pořádku,“ vysvětluje Adam Skořepa, vedoucí mediálního odboru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pirátská strana

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…