Plamínková (STAN): Okolí Petřínské rozhledny čeká rekonstrukce

24.10.2017 22:26

Část parku v okolí Petřínské rozhledny čeká revitalizace. Rada hl. m. Prahy dnes rozhodla o výběru nejvhodnější nabídky, kterou podala společnost Buldix, s r. o., s nabídkovou cenou 19 599 797 Kč bez DPH.

Plamínková (STAN): Okolí Petřínské rozhledny čeká rekonstrukce
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

Obnova, oživení a rozšíření prostoru v bezprostředním okolí Petřínské rozhledny a kompletní obnova vybavení a povrchů této parkové plochy je nezbytná, neboť je již provozně i architektonicky v nevyhovujícím a zastaralém stavu.

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na opravě části městského parku a vytvoření pochozí dlážděné promenády. Obnova zahrnuje vegetační úpravy, povrchy komunikací, stavební doplňky, veřejné osvětlení a drobnou architekturu.

„Okolí Petřínské rozhledny je nejzanedbanější částí Petřínských sadů. Jsem proto ráda, že se dočká rekonstrukce, která mu vrátí zašlý lesk a slávu,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…