Pojezný (KSČM): Šetření na nepravém místě

06.02.2018 4:33

Kde nic není ani čert nebere. Někdy je možné na základě pečlivého zvážení nastavit tok financí tak, aby plnily účel, prospěšný nám všem.

Pojezný (KSČM): Šetření na nepravém místě
Foto: kscm.cz
Popisek: Poslanec KSČM Ivo Pojezný

Ze státního rozpočtu jsou však hrazeny různé projekty, se kterými se neztotožňujeme. Ve svém volebním programu KSČM nesouhlasí s podporou zahraničních vojenských misí, vyjma humanitárních se souhlasem OSN. Je třeba pečlivě zvažovat podporu různých nadací a neziskových organizací, jejichž činnost je mnohdy stěží doložitelná a o prospěšnosti lze pochybovat.

Přichází stále větší množství dotazů, jak to bude s finanční podporou sportu ve vztahu k dětem a k mládeži. Situace se pro malé sportovní kluby neustále zhoršuje a hrozí jejich zánik.

Vláda v demisi tento problém evidentně nevidí jako stěžejní a v nejbližší době jej zřejmě nehodlá řešit. Zprávy lékařů o dětské obezitě jsou alarmující. Vysedávání u počítače a sledování televize neprospívá dětskému organismu. Mám obavu, že než-li se úředníci na příslušném ministerstvu „probudí“, budou sportovní kluby nuceny svou činnost ukončit. Sport dětem evidentně prospívá, a proto nedopusťme jeho zničení.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

8:14 Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci a odvolání nominace Pavla Tuleji na post m…