Politické hnutí Pro Třebíč podalo jako první kandidátní listinu

01.07.2014 11:05

Ve čtvrtek 26. června podalo politické hnutí Pro Třebíč jako první kandidující subjekt do komunálních voleb v Třebíči svoji kandidátní listinu. Lídrem kandidátky je současný místostarosta Pavel Pacal, na druhém místě je ředitelka městského kulturního střediska Jaromíra Hanáčková a na třetím místě je současný zastupitel a odborník na jadernou energetiku Daneš Burket.

Politické hnutí Pro Třebíč podalo jako první kandidátní listinu
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Na kandidátní listině nově přibyli například ředitel základní školy Kpt. Jaroše Karel Dolák, Michal Lukáč, který stojí za známým divadelním souborem Ampulka, dále učitel umělecké školy Tomáš Nováček nebo Renata Špačková, ředitelka mateřské školy Čtyřlístek.

„Jsem velmi rád, že se nám podařilo bez problémů a ve velkém časovém předstihu kandidátku sestavit. Zvláště nás těší podpora od občanů města, se kterou se setkáváme. Do nadcházejících voleb jdeme s heslem Stejný tým, stejné hodnoty,“ říká jednička kandidátky Pavel Pacal.

Ve volebním období 2010 – 2014 se mimo jiné podařilo vytvořit sto devět nových míst v mateřských školkách a dvacet pět míst v jeslích, Třebíč se těší ze vzrůstajícího cestovního ruchu, vznikla nová parkovací místa u autobusového nádraží a Polikliniky, podařila se transformace procesu zadávání veřejných zakázek do výhradně elektronické podoby a také se snížily životní náklady obyvatel města díky levnější elektřině a plynu.

„Práci Pavla Pacala a paní Hanáčkové sleduji dlouho a mohu říct, že pro město opravdu pracují na plno. Líbí se mi jejich tah na branku a směr, kterým jdou. Třebíč potřebuje aktivní lidi, kteří se nebojí pracovat, i přesto, že jsou občas peskováni těmi, kteří spíše rozumují, než něco aktivně dělají,“ hodnotí nový člen hnutí Pro Třebíč a člen kandidátky Michal Lukáč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: azz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

8:19 Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

Cestovní kancelář Čedok přidává na zimní sezonu první destinaci z Českých Budějovic. Z jihočeského l…