Popov (TOP 09): Chyťte Babiše!

26.05.2015 9:40

Je nutná mobilizace!

Popov (TOP 09): Chyťte Babiše!
Foto: TOP 09
Popisek: Simeon Popov

Mobilizuji! Vznikla iniciativa, která by měla být silou odporu a obrany, proti sílícím tendencím jednoho člověka ovládnout náš stát ve všech oblastech. Nejde jen o koncentraci ekonomické moci, ale i politické, legislativní a dokonce i omezení nezávislosti moci soudní. Podpora se hledá u všech bez rozdílů nebo patřičné korelace se zaměřením na zachování demokracie a svobody myšlení, projevu názorů, presumpce neviny. Vítán je každý, politicky aktivní, člen politické strany, hnutí, nezávislého sdružení či spolku, volič, občan, živnostník, obyvatel, tedy všichni, kterým není lhostejno, kam naše krásná země spěje. Každý, kdo je ochoten vyjádřit svůj názor slušně a v souladu s právními předpisy. Svůj názor by rovněž mohl vyjádřit i osobně na demonstraci, která se bude konat začátkem září před Úřadem vlády ČR, Ministerstvem financí ČR, Parlamentem ČR.

Spekuluje se totiž, že ministerské křeslo u státní pokladny již začíná být příliš malé a ambice rostou na pozici premiéra. Je pravdou, že ministr financí je nejvíce vyčnívající osobou z vlády a ostatní jsou daleko za ním v povědomí médií, nebo mu menší či vetší mírou posluhují. Čím dříve využije své (hasnoucí) popularity, tím má větší šanci získat parlamentní většinu. Čas se ovšem krátí a je nezbytné zůstat bdělý!

Nový slogan ANO: "Jeden pro sebe a všichni za jednoho!" 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ženíšek (TOP 09): Rusko je Říše zla, která musí být poražena

4:32 Ženíšek (TOP 09): Rusko je Říše zla, která musí být poražena

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Rusku.