Poslanec Adam: Pro mne není PRO Zdraví a Sport žádný nováček

14.06.2017 11:12

Politické hnutí PRO Zdraví a Sport se stává parlamentní stranou. - Poslanec Parlamentu ČR Petr Adam zvolený za Úsvit se stává další významnou posilou hnutí PRO Zdraví a Sport. To se tak stalo dalším hnutím zastoupeným v Poslanecké sněmovně ČR.

Poslanec Adam: Pro mne není PRO Zdraví a Sport žádný nováček
Foto: Úsvit
Popisek: Petr Adam

Petr Adam je po bývalém hejtmanovi Olomouckého kraje MUDr. Oto Koštovi, profesorovi Zdeňkovi Vostrackém další významnou osobností, která personálně posiluje hnutí PRO Zdraví a Sport.

"Ano je pravda, že jsem dostal mnoho nabídek, ale jsem přesvědčen, že právě práce v hnutí PRO Zdraví a Sport má smysl," řekl Petr Adam a dále dodává: "Naše spolupráce trvá již přes dva roky, společně jsme uspořádali v listopadu 2015 úspěšný seminář o Financování sportu mládeže právě v Poslanecké sněmovně za účasti ministryně školství. Pro mne není PRO Zdraví a Sport žádný nováček, má za sebou mnoho regionálních úspěchů a já bych rád podpořil tým, který se nyní formuje a dělá politiku zdravější a férovější."

PRO Zdraví a Sport je úspěšné komunální hnutí s řadou starostů místostarostů a radních. Téměř ve všech městech, kde PRO Zdraví a Sport kandidovalo, se kandidáti hnutí stali zastupiteli a podílejí se na řízení měst a obcí.

Předseda hnutí Zdeněk Kubec řekl: "Už nejsme na začátku, dnes tvoříme silný tým osobností, které se nechtějí jen dívat, kam směřuje české zdravotnictví, sport, ekonomika a zejména politická kultura. Nyní se soustřeďujeme na komunální volby 2018, ale ambice máme i vyšší. Nechceme nic uspěchat."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…