Poslanec Velebný (ČSSD) zahájil Sportovní den v Široké Nivě

10.08.2016 11:29

Pestrý Sportovní den proběhl na hřišti v Široké Nivě na Vrbensku. Konala se tam soutěž v požárním útoku a další zábava pro děti. Akce se uskutečnila v sobotu 6. srpna 2016.

Poslanec Velebný (ČSSD) zahájil Sportovní den v Široké Nivě
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Obec Široká Niva a Sbor dobrovolných hasičů Široká Niva pořádali Sportovní den. Ten se uskutečnil na místním fotbalovém hřišti v sobotu 6. srpna 2016 od 10 hodin. Celodenní sportovní klání bylo zaměřené na soutěž v požárním útoku o pohár starostky obce Aleny Mátéové. Konala se podle pravidel Hasičské ligy Praděd. Významné události se zúčastnil také poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný a zastupitel Moravskoslezského kraje Jaroslav Kala, kteří se starostkou obce soutěžní klání slavnostně zahájili.

„Jsem velmi rád, že jsem akci mohl podpořit a také zaštítit. Je důležité podporovat jakékoliv aktivity hasičů. Jejich každodenní práce se prolíná s životy nás všech. Jdou do takových akcí, odkud my ostatní utíkáme, aby nám uchránili životy a majetky. Jejich práce si vážím a mají vždy mou podporu,“ řekl poslanec Ladislav Velebný.

Letošní akce se konala pod záštitou ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřiny Valachové a poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného. Mediálním partnerem bylo společnost Studio STA – multimediální agentura o.p.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…