Premiér Sobotka: Poselství míru a partnerství od dětí ze Slovenska

30.07.2014 21:17

Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka přivítal 30. července 2014 v zahradě Strakovy akademie slovenské děti, které přijely z Bratislavy na kolech, aby předaly českému premiérovi poselství od předsedy slovenské vlády Roberta Fica.

Premiér Sobotka: Poselství míru a partnerství od dětí ze Slovenska
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

„Oceňuji sportovní výkon a myšlenku, která určitě pozitivně posiluje československé vztahy a myšlenku vzájemného poznávání a vzájemného těsného kontaktu mezi Slovenskou a Českou republikou,“ uvedl předseda vlády Bohuslav Sobotka při rozhovoru s dětmi.

Tour de intelekt je projekt dětí soukromé základní školy v Bratislavě ve spolupráci s Úřadem vlády SR, konal se pod záštitou premiéra SR Roberta Fica, starosty městské části Petrželka Vladimíra Bajana a za podpory prof. MUDr. Viliama Fischera. Záměrem projektu je s pomocí dětí šířit poselství míru a partnerského žití v zemích Evropské unie. Projekt odstartoval 15. července 2014 na Úřadě vlády SR a skončil 30. července 2014 v Praze ve Strakově akademii.

Více informací o akci najdete: www.intelekt.sk

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vlada.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.