Příkaský (ČSSD): Máme další připomínky. Ze sedmi odborů. Jde o rozvoj území Liberec - Jablonec nad Nisou

12.11.2015 9:17

Liberecký kraj jako jeden z účastníků využil možnosti připomínkovat strategické dokumenty Integrovaného plánu rozvoje území Liberec – Jablonec n. N. (IPRÚ), kde má předloženo 6 projektových návrhů. Ve stanoveném termínu uplatnil celkem 105 připomínek.

Příkaský (ČSSD): Máme další připomínky. Ze sedmi odborů. Jde o rozvoj území Liberec - Jablonec nad Nisou
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„Obdrželi jsme vypořádané připomínky, které jsme předkládali v říjnu loňského roku. Ne všechny však byly vypořádány, proto je v rámci tohoto připomínkování předkládáme znovu. Zároveň přidáváme další, které vzešly ze sedmi odborů Libereckého kraje, jichž se IPRÚ dotýká,“ uvedl Vít Příkaský, radní pověřený řízením rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova Libereckého kraje. Instituce, jichž se IPRÚ přímo dotýká, měly možnost strategický dokument připomínkovat do 9. listopadu 2015.

Integrovaný plán rozvoje území, tedy dokument, který bude podkladem a nástrojem pro efektivní a smysluplné čerpání finančních prostředků EU v období 2014 – 2020 na území Liberecka a Jablonecka bude předložen k projednání i Regionální stálé konferenci k dalšímu vyjádření. „Cílem je, aby se dostal k co nejširší skupině veřejnosti, a to odborné i laické,“ vysvětlil dále Vít Příkaský.  

Strategický dokument i se zapracovanými připomínkami má řídící výbor schvalovat v prosinci letošního roku. Následovat bude schválení dokumentu IPRÚ, v lednu 2016, zastupitelstvy měst a obcí s rozšířenou působností. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…