Prokeš (Patrioti): Ještě je čas!

05.01.2015 15:26

Francouzský premiér Manuel Valls prohlásil, že Francie čelí bezprecedentní hrozbě jako nikdy předtím. Vyzval celou společnost k postavení se mladým džihádistům.

Prokeš (Patrioti): Ještě je čas!
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Představitelé EU usilují o to, aby se masivní příchod imigrantů do Itálie řešil kvótami  pro přijímání těchto lidí do všech státu EU.

Myslím, že není povinnost žádného národa tyto imigranty přijímat. A pokud někdo cítí morální povinnosti se o tyto lidi postarat, tak ať tak činí u sebe doma a za svoje peníze.

Tito lidé mají nastavený jiný hodnotový systém než Středoevropané. Pokud náš systém začne selhávat a slábnout, logicky ho nahradí jiný, silnější a efektivnější. Na první pohled to vypadá velice evropsky a multikulturně. Tváříme se jako národ, který je díky své vládě , kulturním tradicím a vysoké morálce schopen se starat o polovinu světa. Ale opak je pravdou . Žijeme na dluh, denně se v televizních zprávách dozvídáme o tom , že české postižené děti nemají na obvazy, staří lidé na léky a policie České republiky na nové pneumatiky.

Každý den do EU přibývá 1000 muslimů. Toto etnikum je z 80% ve Francii na sociálních dávkách, a to nepíší o vzniklých problémech a škodách, které způsobí.  Jsou menšiny, které se naprosto  bezproblémově asimilují. Vietnamci, Indové a další ti všichni přijíždí za prací a lepším životem.  Tito lidé jsou v hodně případech pro naší společnost přínosem. Pro Muslimy je ateista nebo křesťan  pod úrovní prasete a psa. Pro správného Muslima je demokracie a multikulturismus  jenom nástroj k ovládnutí dalších zemí a národů.

Celý národ na rozdíl od občanů Ruska a USA  ztrácí své hodnotové bohatství. Na svůj národ jsme hrdí jen při MS v ledním hokeji a to jen když se daří. Naši dědové stavěli katedrály, bojovali za svobodu v legiích a umírali v koncentračních táborech. A Co my?

Zeptejte se občanů kolem sebe a zastavme to dokud je čas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Leoš Prokeš

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.