Prokeš (Patrioti): Tak se bude krást a přepadávat!

03.02.2015 19:09

Ministr životního prostředí Richard Brabec (http://tema.novinky.cz/richard-brabec-) (ANO) nařídí platit za výkup kovů jen bezhotovostně a po předložení dokladu. Takto to nejde dělat.

Prokeš (Patrioti): Tak se bude krást a přepadávat!
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Pan Brabec,  aby ukázal, že není jen politik co bere plat,  raději nařídí nesmyslnou vyhlášku.  V poslední době nám ukazuje politická strana ANO svojí neschopnost, ano bude hůř. Místo toho aby se poučil z okolních států nebo konzultoval  nové nařízení s odborníky, rozhodnou beze smyslu.

Fakt je ten, že v některých sběrnách se může objevit odcizený materiál, ale pokutováni by měli být ti, co ho vykoupí. Takhle jsou trestané všechny sběrny v ČR.

A ti co podvádí,  stejně najdou jinou možnost jak znovu podvést, např. založí se fiktivní firmu,  ze které budou platit v hotovosti prodejcům kradeného šrotu. Další na místo sběru odpadu začnou raději přepadávat lidi před bankomatem, nebo krást tak,  aby měli peníze v hotovosti. Vážení poslanci z ANO by mohli třeba v budoucnu zakázat hotovostní platby v hospodách a barech, protože pokud tam nebudou peníze v hotovosti, nebude docházet k loupežím a přepadávání hospodských. Na místo tohoto nařízení měli udělat vyhlášku na výkup vypalovaných kovů, tak by se aspoň šetřilo životní prostředí a nedocházelo k požárům. Proč tohle neplatí v zastavárnách? Tam je určitě více odcizených věcí co mají vysokou peněžitou hodnotu?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Leoš Prokeš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace