Prokop (ANO): Naši politici se věnují jen líbivým akcím a svému PR

19.08.2023 22:01 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k aktuálním událostem

Prokop (ANO): Naši politici se věnují jen líbivým akcím a svému PR
Foto: archiv O. Prokop
Popisek: Ing. Ondřej Prokop

Čau Praho! ???? Špatné zprávy. České republice hrozí propad do další ekonomické krize. Na rozdíl od ostatních zemí v Evropě se Česku nedaří dostat z hospodářských problémů. Tím to ale nekončí. Na žebříčcích se ČR propadá a už jsme za Rumunskem i Kazachstánem. Na důchody v příštích letech nebudou peníze, chybět bude 80 miliard korun. Naši politici se věnují jen líbivým akcím a svému PR, ale reálné problémy neřeší.

Zatímco česká vláda podlejzá Tchajwancům, každý rok tam jezdí a fotí se, Němci mezitím domluvili s Tchajwanem stavbu obrovské inovativní továrny na čipy v Drážďanech v Německu. Pekarové s Vystrčilem tak nejspíš z Tchajwanu zbude akorát vyznamenání, posměch českých občanů a hněv Číny.

Jen za minulý týden dva odporné násilné činy na mladých ženách dle svědků spáchané ukrajinskými muži. Jeden z těchto násilných činů se dokonce odehrál v Hostivařském lesoparku, kde trávím často čas já, moje rodina a řada mých sousedů! Vláda ČR i pražská rada zhoršující se bezpečnostní situaci ignoruje!

Po jízdě prezidenta na motorce bez přilby další velký špatný příklad pro společnost. Vicepremiér Ivan Bartoš se o víkendu producíroval v průvodu Prahou s jointem marihuany v ruce a nestyděl se s ním pózovat fotografům.

Bartoš, ministr zahraničí Lipavský a náměstek primátora Hřib (všichni Piráti) se navíc fotili i s hanobenou českou vlajkou. Kdokoliv teď bude na českou vlajku psát třeba název svého fotbalového klubu či čehokoli jiného, tak se může vymlouvat na to, že jeho vzorem jsou tito politici.

Anketa

Souhlasíte s ministrem Rakušanem, že spáchá-li zločin stát (má na mysli Rusko), musíme trestat i jeho občany?

3%
97%
hlasovalo: 23345 lidí

Bohumil Kartouz. Nejdříve přivedl na buben Pražský inovační institut, kam ho dosadili Piráti, když tam nevedl účetnictví a nakládal s dotacemi v rozporu s jejich určením. Dodnes případ vyšetřují policisté. Představte si, dnes je tento "odborník" v nejužším poradním týmu ministra školství! A radí mu právě s inovacemi!

Vodíkový autobus v Praze se porouchal. Taková velká sláva a spousta krásných PR fotek to byla. Tehdy nám Zdeněk Hřib zamlčel, že je autobus 4x dražší v pořizovací ceně než konvenční autobus a 2x dražší na provoz, nebo že Praha kvůli němu musela vysekat zeleň po celé trase, protože je výrazně vyšší než běžný autobus. Dnes už nejezdí. Je rozbitý a nikdo neví, kdy bude opraven. Pražané tedy zaplatí další náklady na náhradní dopravu.

V Praze 11 potichu zmizela ředitelka Kulturního Jižního Města, kterou si tam s velkou slávou nedávno nainstalovali Piráti z úřadu vlády. Možná paní ředitelka přišla na to, že je tato organizace na mizině s řadou podivných kostlivců ve skříni a dle výpovědi řady zaměstnanců nemá peníze ani na Dny Prahy 11, které se v Praze 11 pořádají od nepaměti?

Hnutí pro Prahu 11 Šárky Zdeňkové se také hezky vybarvilo. Ve skupině, kterou z části spravují moderátoři napojení na toto aktivistické hnutí, znemožnili přispívat a komentovat bývalému senátoru Kosovi. Když na ně tohle cenzurní chování prasklo, Hnutí pro Prahu 11 napsalo prohlášení, ve kterém se vymezuje proti údajným „lžím“. Nicméně internet je plný fotografií, který jejich vinu prokazuje. Proč Hnutí pro Prahu 11 a starostka takto zoufale musí lhát?

To vše a mnohem víc se dozvíte už ve 44. díle mého politického podcastu ZDE. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…