RESTART 2014 uklidí Prahu

11.09.2014 16:50

Dne 11. září 2014 zahájilo politické hnutí RESTART 2014 předvolební kampaň s heslem „Uklidíme Prahu“ a současně na Mariánském náměstí před budovou magistrátu spustilo petici za svoz komunálního odpadu domácností v Praze zdarma.

RESTART 2014 uklidí Prahu
Foto: RESTART 2014
Popisek: RESTART 2014

„Praha nepotřebuje velká slova, ale velké činy.“, řekla kandidátka na primátorku Světlana Kubíková. „V našem programu jsme připraveni restartovat Prahu téměř ve všech oblastech. Zejména ale chceme obnovit důvěru v kvalitu a nestrannost úřadu a narovnat účelově pokřivený systém řízení veřejné správy,“ uvedla Kubíková.

Předseda hnutí Richard Perman v petici žádá město Prahu o adekvátní snížení nebo zrušení poplatku za svoz odpadu plošně pro všechny domácnosti v Praze. „Žádáme město Prahu a jeho zastupitele, aby vyšlo vstříc občanům a snížilo nebo zrušilo poplatek za svoz komunálního odpadu domácnostem. Současně apelujeme na důsledné třídění odpadu, které nejen šetří životní prostředí, ale také snižuje náklady na recyklaci, prohlásil Perman.

Na tiskové konferenci byly následně představeny jednotlivé body programu a kandidáti do Zastupitelstva hlavního města Prahy a jednotlivých městských částí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: RESTART 2014

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…