Rakušan (STAN): V těch vrchních patrech politiky, tam je problém

21.07.2020 11:36

Komentář na facebookovém profilu k rozhodnutí moravskoslezských hygieniků zavést v kraji mimořádná protikoronavirová opatření

Rakušan (STAN): V těch vrchních patrech politiky, tam je problém
Foto: Facebook Víta Rakušana
Popisek: Vít Rakušan

Co by se dalo udělat lépe ohledně situace v Moravskoslezském kraji? Vím, že lokální autority dělají maximum. Ale v těch vrchních patrech politiky, tam je problém. Protože něco říci, pak se za to za dva dny omlouvat, později poukazovat na chyby jiných a vyzývat je k rezignaci... Od těch, kteří by měli být naopak autoritou, která pomůže, v nouzi nikoho nenechá, je to alibistické. A poukazuje to na absenci schopnosti řídit cokoliv, tuhle zemi v době krize obzvlášť.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Trestat bezdětné je jasná protiprávní diskriminace

19:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Trestat bezdětné je jasná protiprávní diskriminace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nápadu lidovců zvyšovat bezdětným platbu sociálního…