Rakušan (STAN): V těch vrchních patrech politiky, tam je problém

21.07.2020 11:36

Komentář na facebookovém profilu k rozhodnutí moravskoslezských hygieniků zavést v kraji mimořádná protikoronavirová opatření

Rakušan (STAN): V těch vrchních patrech politiky, tam je problém
Foto: Facebook Víta Rakušana
Popisek: Vít Rakušan

Co by se dalo udělat lépe ohledně situace v Moravskoslezském kraji? Vím, že lokální autority dělají maximum. Ale v těch vrchních patrech politiky, tam je problém. Protože něco říci, pak se za to za dva dny omlouvat, později poukazovat na chyby jiných a vyzývat je k rezignaci... Od těch, kteří by měli být naopak autoritou, která pomůže, v nouzi nikoho nenechá, je to alibistické. A poukazuje to na absenci schopnosti řídit cokoliv, tuhle zemi v době krize obzvlášť.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Pan premiér udělal to nejhorší, co mohl, opět rozdělil společnost

17:17 Havlíček (ANO): Pan premiér udělal to nejhorší, co mohl, opět rozdělil společnost

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k rozdělování společnosti