Regionální organizace TOP 09 v Libereckém kraji mají nové vedení

06.02.2017 15:14

V průběhu ledna proběhly v Libereckém kraji sněmy všech čtyř regionálních organizací. Na sněmech bylo zvoleno nové vedení na příští dvouleté období.

Regionální organizace TOP 09 v Libereckém kraji mají nové vedení
Foto: frantisekgabor.cz
Popisek: František Gábor

V České Lípě se stal regionálním předsedou Michal Prokop, který vykonával stejnou funkci již předchozí funkční období. Další regionální sněm se konal v Jablonci nad Nisou, kde byl zvolen na předsednickou funkci Ondřej Bašus. Třetí sněm se uskutečnil v Liberci, kde si delegáti za svého předsedu zvolili Františka Gábora a poslední sněm regionální organizace Semily se konal v Turnově a zde byl zvolen na předsednický post Miloš Rejmont.

„Gratuluji nově zvolenému regionálnímu vedení, čeká ho nelehké období. Na podzim se konají volby do Poslanecké sněmovny, vzápětí začátkem roku volby prezidentské a další podzim volby komunální a tak dále. TOP 09 je již téměř osm let alternativou pro mladé, slušné a pracovité lidi, proto věříme, že mít úspěch bude i přesto, že nejde cestou populistických a nereálných volebních slibů,“ řekl Petr Pošmourný, krajský předseda.

Na regionálních sněmech se dále volili delegáti pro krajský sněm, který se uskuteční 27. února v jabloneckém Eurocentru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

21:10 Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…