Říha (KSČM): Společnost se radikalizuje

18.11.2018 6:35

Jsme svědky událostí, které ještě více rozdělují společnost. Je na místě, komu to slouží a kam až chce a je ochoten toto rozdělení dotáhnout. Nenávist a rozdělení naši společnosti je na vrcholu.

Říha (KSČM): Společnost se radikalizuje
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Z mnoha vyjádření a událostí jsme blízko ještě horších časů. Na sociálních sítích je veřejně vyzýváno k  násilí proti skupinám osob  a nikdo to neřeší. V příměru s rozhodnutím krajského soudu v Brně výsledkům hlasování v "demokratických volbách" v letošním roce se zdá, že pořád není dostatek indicií něco v tomto  konat.

Některá média i novináři již neplní funkci strážců demokracie a nestraných informátorů. Stali se nástrojem manipulace ve prospěch zájmových skupin. Bohužel každý den to zažíváme na vlastní kůži a v přímém přenosu. Pořádané mediální štvanice na zvolenou (podotýkám zcela demokraticky) reprezentaci státu, která si dovolila nepřijmout diktát cizích zájmů a dovolí si pracovat ve prospěch občanů této země, jsou naprosto nepřijatelné a nechutné. Vrcholem jsou akce odstraňování a  vyhazování kytic  položených u památníků od vrcholných představitelů státu a za asistence médií!

Je na místě otázka, co se stane v případě pádu vlády. Dojde ještě k větší radikalizaci společnosti? An,o dá se předpokládat, že tomu tak bude. A nejvíc na tapetě bude levice, bránící základní hodnoty. Celá levicová společnost bude postavena mimo hru a bez výjimek.

O to hůř bude KSČM, která bude v nezávidihodné situaci, kdy bude nutno brát na zřetel zvýšené snahy o její zákaz. Nastanou potom "hony" na členy a sympatizanty? Již několik generací bylo "vychováváno" k nesmiřitelné nenávisti ke komunistům a všemu, co by jen trochu zavánělo socialismem! Příkladem budiž nenávist šířená některými médii v tom "osmičkovém " roce. 

Závěrem si dovolím připomenout rčení - kdo zapomíná na svoji historii, bude si ji muset zopakovat. Ano, nabývá to na aktuálnosti. Radikalizace a nenávist ve společnosti nabírá hrozivě na intenzitě a pro mě začíná být až děsivá. Jen čas ukáže, kam až to může zajít a jestli jsem se mýlil.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…