Rokytka (KSČM): Duka se modlí? Je třeba vystoupit ze "žaláře národů" jménem Evropská unie

18.05.2015 10:12

Bizarní zážitek z katedrály, kterou zřejmě čeká přestavba na mešitu.

Rokytka (KSČM): Duka se modlí? Je třeba vystoupit ze "žaláře národů" jménem Evropská unie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kardinál Dominik Duka

Prelát Dominik Duka, který proti vůli 80 procent spoluobčanů protlačil přes zřejmě zkorumpované politiky tzv. církevní restituce, se ve svém víkendovém kázání v katedrále svatého Víta u příležitosti svatojánských slavností zmínil o nutnosti "zachovat kořeny Evropské unie".

Narážel tím evidentně na plán Evropské komise  - předběžně už schválený lidoveckými a sociálnědemokratickými europoslanci (dlouhá léta v EU vládnoucí politický kartel), zavést pro členské státy systém kvót na imigranty a rozdělovat je proti vůli běženců i národních vlád do jednotlivých destinací, což ve státech jako je např. Malta, ale i Slovensko a ČR může znamenat změnu jejich charakteru ze sekulárních na islámské, řídící se právem šaría.

Modlitby v tom ale asi mnoho nepomohou, ani následné vodní slavnosti na Vltavě s italskými gondolami, neboť Lisabonská smlouva podobné šokující praktiky komisařům bohužel umožňuje. Místo "hříšného spoléhání na boží milost" ve vymírající a migračními zbraněmi devastované Evropě bude nutné podobně jako v Rakousku a Velké Británii uspořádat referendum o vystoupení ze "žaláře národů" jménem Evropská unie.

Tradičně antidemokratická, hierarchická a tmářská katolická církev by neměla lidovému hlasování prostřednictvím své "převodové páky" v podobě strany KDU-ČSL bránit a naopak se už v pouhém pudu sebezáchovy k němu postavit čelem, shodují se TOP oslovení politologové a religionisté.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…