Rokytka (KSČM): Je bruselská EU zločinecká organizace?

23.12.2015 22:04

Machiavelisté vánoční svátky nedrží i František se bojí, že mohou být poslední. A co EU? Ta jede naplno v nastaveném kurzu.

Rokytka (KSČM): Je bruselská EU zločinecká organizace?
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Lucemburské předsednictví EU vyhrožuje Polsku intervencí, pokud nezačne respektovat blíže nespecifikované "evropské hodnoty".

Dle Charty OSN je použití síly a výhrůžky silou v mezinárodních vztazích zcela nepřípustné a příprava agrese dokonce nejhorším zločinem proti lidskosti potrestaným v rámci Norimberského tribunálu tresty smrti a doživotním vězením. Tribunál a jeho rozsudky se stal základem mezinárodního práva.

V členských státech sílí volání a politická hnutí za vystoupení z EU

EU navíc nespravedlivě přerozděluje zdroje poskytnuté jí členskými státy a to tak, že chudí lidé z bohatých členských států dotují bohaté lidi z chudých členských států. V členských státech proto sílí volání a politická hnutí za vystoupení z EU, která je zločinecká, asociální a prakticky nereformovatelná.

Lídry těchto hnutí však hodlá americký establishment zlikvidovat, podobně jako to udělal už i v případě vlastních vysoce postavených a populárních občanů, namátkou třeba J. F. Kennedy a M. Monroe. Jedině strachem z likvidace lze například vysvětlit jinak nepochopitelné chování kancléřky A. Merkelové v posledních měsících, shodují se oslovení TOP analytici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…