Rozvoral: Ještě je volný Chovanec se Sieglem

24.04.2015 10:15

Podotýkám, že jsem sparťan, ale i takto by se dalo s nadsázkou okomentovat dění ve fotbalové Spartě po poslední víkendové prohře v Liberci.

Rozvoral: Ještě je volný Chovanec se Sieglem
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Je vidět, že pokud v průběhu sezóny odejde klíčovým hráčům forma, nebo se dostaví zranění, výměna trenéra k dosažení lepších výsledků nepomůže a pro psychiku některých hráčů to může být spíše problém. Tahouni mužstva jako jsou Krejčí, Dočkal, Lafata a Vácha nehrají dle mého názoru takový fotbal, jako na podzim a když se k tomu připočítá zranění Pavla Kadeřábka (cože je podle mě úplně největší ztráta a velice klíčová postava celé Sparty), je to necelá polovina fotbalové jedenáctky, která musí být někde znát.

Nevyčítám vedení fotbalové Sparty výměnu trenéra po vyřazení z Českého poháru, jelikož na to má zcela určitě právo, ale možná by stálo za úvahu zkusit něco nového, co v našich končinách není vůbec moderní a to je víceletá trenérská koncepční práce s mužstvem, která by mohla přinést kýžené ovoce ve formě velkých sportovních vítězství. Myslím si, že by to za pokus stálo, jelikož neustálá výměna dokola stejných trenérů, kteří v naší lize kolují a kteří před podepsáním nové smlouvy těsně před tím dostali vyhazov u konkurence, stejně moc dobře nefunguje.

Česká liga má nějakou kvalitu, která je odvozena od financí majitelů klubů, kterých někde není zcela málo, ale na pořádný fotbal to samozřejmě nestačí a výměny trenérů, které jsou sice moderní a stávají se stále častěji, kvalitu fotbalu určitě nevyřeší.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Rozvoral - profil

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Kobza: Kdy tu bude Chalifát?

16:24 Jiří Kobza: Kdy tu bude Chalifát?

Sobotní demonstrace hamburských islamistů mávajících nápisy Chalifát je řešení, Chceme chalifát, pos…