Rozvoral (SPD): Brexit – když ne dnes, tak příště třeba jinde zcela určitě!

24.06.2016 6:33

Hlasování o setrvání Velké Británie v Evropské unii bude podle všech dostupných průzkumů velice vyrovnané a ať už dopadne jakkoli, oba výsledky budou obrovským vítězstvím zastánců Brexitu.

Rozvoral (SPD): Brexit – když ne dnes, tak příště třeba jinde zcela určitě!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Není to tak dlouho, co si všichni eurohujeři nedovedli představit, že by někdy k této situaci mohlo dojít. Jak by si to také mohli dokázat představit, když si stále všichni myslí, že mají patent na rozum a že jejich myšlenka evropského superstátu je pro Evropu to nejlepší. To nejlepší to samozřejmě není a potvrzují to názory čím dál tím většího počtu obyvatel Evropy.

Levičácko-centralistické řízení EU na bázi přerozdělování a byrokracie dohnalo drtivou většinu států Evropy k miliardovým dluhům, se kterými si tyto státy nevědí rady a vytvářejí stále větší a větší dluh a to dokonce i v době, kdy se ekonomicky daří.

Státy EU nejsou také již delší dobu svobodnými a suverénními státy a ze všeho nejvíce to je vidět v dnešní době, kdy do Evropy proudí statisíce ekonomických a nelegálních imigrantů. Důkazem je to, že i přes nesouhlas některých států byly tyto státy na základě Lisabonské smlouvy vždy přehlasováni a to ve prospěch imigrantů před vlastními občany, což by se nemělo v žádném případě stávat.

Z těchto důvodů je zcela jasné, že pokud by se občané Británie při dnešním hlasování nevyslovili pro Brexit, bude to jen na velice krátkou dobu, jelikož nespokojenost občanů s chováním EU bude stále více a více gradovat, až se přeci jen ucho utrhne! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…