Rozvoral (SPD): Buď zakážeme minisukně, nebo zvolíme jiné politiky

20.01.2016 17:20

Nových samců se do Evropy i přes špatné a chladné počasí hrne stále více a více a já si nedokáži představit ten jejich silný pud přírody, až se oteplí a naše krásné ženy vyrazí do ulic s hlubokými výstřihy a v minisukních.

Rozvoral (SPD): Buď zakážeme minisukně, nebo zvolíme jiné politiky
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Myslím si, že se odstup na délku paže bude v tomto případě míjet účinkem a nejsem si jist, zda si z nás ta paní co to prohlásila, nedělá jen srandu. Nebo že by se snad u ní začal již projevovat hlas a silný pud přírody směřující k novým samcům?

Odpověď na otázku v předešlém odstavci se asi nedozvíme. Co jsme se ale dozvěděli, nebo spíše naše děti, byla pohádková ohavnost s názvem „Pravdivý příběh o Sněhurce“ vysílaná na České televizi, ve které autor přisoudil Sněhurce přesně to, co prohlásila manželka ministra obrany a komunální politička Veronika Žilková, která z toho musela mít neskutečnou radost. Z famílie Stropnických nebyla určitě sama a „sluníčkově zelený“ Matěj musel být také s multikulturním počínáním Sněhurky velice spokojen.

Politici s proimigračními názory jsou ohromným nebezpečím pro Evropu jako takovou a velice hazardují s evropskou kulturou a jejími demokratickými hodnotami. Nehájí zájmy svých občanů a snaží se jen svými činy a prohlášeními zavděčit nedemokratické Evropské unii, která je součástí řízené invaze islamismu do Evropy.

Vzhledem k tomu, že je u těchto politiků předpoklad v pokračování této nezodpovědné proimigrační politiky, nezbude nám nic jiného než se buď s jejich názory ztotožnit a postupem času jim dovolit zakázat nosit minisukně, nebo si zvolit jiné politiky, kteří budou nekompromisně hájit evropské historické a demokratické hodnoty, jejichž budoucností musí být svoboda, rodina, vzdělanost, kultura a právo.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

15:06 Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.