Rozvoral (SPD): Hodně štěstí a zástupy voličů, Marine Le Pen!

23.04.2017 12:32

Dnes se koná ve Francii první kolo prezidentských voleb, které rozhodnou o tom, zda chtějí Francouzi radikální změnu své politiky, jež prosazuje Národní fronta v čele s Marine Le Pen.

Rozvoral (SPD): Hodně štěstí a zástupy voličů, Marine Le Pen!
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Marine Le Pen, která je také předsedkyní hnutí ENF (Evropa národů a svobody), jehož hrdým členem je i naše SPD, prosazuje hlavně boj proti nelegální imigraci, vystoupení ze společné evropské měny, vystoupení z Evropské unie, zakotvení důchodového věku na 60 let, podpoření sociálně znevýhodněných a budování nezávislé Francie s tím, že by každý stát měl mít své hranice, měnu, ekonomiku, politiku, kulturu a tradice.

Podle všech dostupných informací by měla první kolo voleb vyhrát a potvrdit tak nastolený trend toho, že budoucnost patří vlastencům, kterým není svoboda, demokracie, spravedlnost, zodpovědnost k příštím generacím a osud svých zemí lhostejný.

Přejme společně Marine Le Pen úspěch, aby se konečně evropské státy vymanily z područí nereformovatelného bruselského byrokraticko-přerozdělovacího centralismu, který nesmyslně podporuje multikulturní ideologii propagující islám a islámskou kulturu!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.