Rozvoral (SPD): Jen hyeny by využily smrt k politické kampani!

21.06.2016 10:59

Využít odporné vraždy britské labouristické poslankyně Jo Coxové psychicky nemocným a vyšinutým člověkem k politické kampani o setrvání Velké Británie v EU je neskutečným hyenismem!

Rozvoral (SPD): Jen hyeny by využily smrt k politické kampani!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

To, co se před několika dny stalo ve Velké Británii je neskutečná tragédie, kterou musí odsoudit každý slušný člověk. Soucítím s celou rodinou pozůstalých, kteří zcela jistě prožívají nezáviděni hodné chvíle.

Je jasné, že celá tragédie hlasování o Berxitu ovlivní a proevropský tábor tím může posílit, ale manipulativně a masivně toho využít dokáží pouze ti, kteří mají hroší kůži a neštítí se vůbec ničeho. Jsme svědky neustálého připomínání údajného vrahova vykřikování „Británie především“ a ti kteří jsou proti Brexitu toho náležitě až hyenisticky zneužívají ke své kampani, což je potřeba odsoudit.

Ta odporná vražda nemá s Brexitem vůbec nic společného a dle mého názoru byla poslankyně Coxová pouze v nesprávný čas na nesprávném místě tam, kde v tu dobu byl i psychicky nemocný a vyšinutý člověk a je velice smutné, že to někteří lidé využívají ke svému politickému prospěchu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Zuřivý bolševik Kartous kňučí kvůli Turkovi

11:04 Macinka (Motoristé sobě): Zuřivý bolševik Kartous kňučí kvůli Turkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Bohumila Kartouse.