Rozvoral (SPD): Maďarsko (Fidesz-MPSZ), Polsko (Právo a spravedlnost-PiS)... Kdo bude další?

30.10.2015 5:31

Ano to jsou vítězové voleb, kteří důsledně a přednostně hájí hlavně národní zájmy svých občanů. Loni to byl Viktor Orbán v Maďarsku a před několika dny ho následoval Jaroslaw Kaczyński společně s Beatou Szydlovou v Polsku.

Rozvoral (SPD): Maďarsko (Fidesz-MPSZ), Polsko (Právo a spravedlnost-PiS)... Kdo bude další?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Obě tato politická uskupení získala od svých voličů nadpoloviční většinu v parlamentu a to hlavně proto, že na plná ústa kritizují současnou politiku Evropské unie a ze všech sil hrdě hájí zájmy svých občanů nad zájmy byrokratického Bruselu, který v současné době nedělá nic pro zachování evropské kultury a záchranu Evropy jako takové. Evropští multi-kulti politici naopak dělají vše jen proto, aby se multikulturalismus v Evropě rozšířil v co možná největším měřítku.

Ten multikulturalismus, který stejně nemůže fungovat. Všichni moc dobře víme, že svoboda a demokracie nemůže jít ruku v ruce s islámskou ideologií, jelikož je to neslučitelné. Jsou to úplně dva jiné světy, dvě jiné kultury, jiné tradice, jiné zvyky a jiné zákony. I kdyby se stavěli evropští politici na hlavu, nikdy se jim nepovede tyto dva rozdílné světy dát dohromady. Jen tím svým nezodpovědným počínáním přispívají a napomáhají k tomu, že se ve jménu džihádu islám rozšiřuje mílovými kroky po Evropě a pokud se nám to nepodaří zastavit, věřte, že nedopadneme dobře a snaha o multikulturalismus přeroste jen a pouze k nadřazenosti islámu nad křesťanství a ateismus. O nic jiného se také bohatí šejkové nesnaží.

Proto tímto na dálku gratuluji maďarským a polským občanům k tomu, že přemýšlí zdravým selským rozumem a že si za své vládnoucí politiky zvolili ty, kteří se snaží ze všech sil národní kulturu, zvyky a tradice bránit ve prospěch svých občanů.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…