Rozvoral (SPD): Maďarsko (Fidesz-MPSZ), Polsko (Právo a spravedlnost-PiS)... Kdo bude další?

30.10.2015 5:31

Ano to jsou vítězové voleb, kteří důsledně a přednostně hájí hlavně národní zájmy svých občanů. Loni to byl Viktor Orbán v Maďarsku a před několika dny ho následoval Jaroslaw Kaczyński společně s Beatou Szydlovou v Polsku.

Rozvoral (SPD): Maďarsko (Fidesz-MPSZ), Polsko (Právo a spravedlnost-PiS)... Kdo bude další?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Obě tato politická uskupení získala od svých voličů nadpoloviční většinu v parlamentu a to hlavně proto, že na plná ústa kritizují současnou politiku Evropské unie a ze všech sil hrdě hájí zájmy svých občanů nad zájmy byrokratického Bruselu, který v současné době nedělá nic pro zachování evropské kultury a záchranu Evropy jako takové. Evropští multi-kulti politici naopak dělají vše jen proto, aby se multikulturalismus v Evropě rozšířil v co možná největším měřítku.

Ten multikulturalismus, který stejně nemůže fungovat. Všichni moc dobře víme, že svoboda a demokracie nemůže jít ruku v ruce s islámskou ideologií, jelikož je to neslučitelné. Jsou to úplně dva jiné světy, dvě jiné kultury, jiné tradice, jiné zvyky a jiné zákony. I kdyby se stavěli evropští politici na hlavu, nikdy se jim nepovede tyto dva rozdílné světy dát dohromady. Jen tím svým nezodpovědným počínáním přispívají a napomáhají k tomu, že se ve jménu džihádu islám rozšiřuje mílovými kroky po Evropě a pokud se nám to nepodaří zastavit, věřte, že nedopadneme dobře a snaha o multikulturalismus přeroste jen a pouze k nadřazenosti islámu nad křesťanství a ateismus. O nic jiného se také bohatí šejkové nesnaží.

Proto tímto na dálku gratuluji maďarským a polským občanům k tomu, že přemýšlí zdravým selským rozumem a že si za své vládnoucí politiky zvolili ty, kteří se snaží ze všech sil národní kulturu, zvyky a tradice bránit ve prospěch svých občanů.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…