Rozvoral (SPD): (Ne)ministr Dienstbier zase perlil

03.11.2015 7:30

Přední politik pražské kavárny a americký „řiťolezec“, kterého už kritizují i vlastní spolustraníci z oranžové květiny se na televizní obrazovce opět projevil ve své plné sluníčkářské kráse.

Rozvoral (SPD): (Ne)ministr Dienstbier zase perlil
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Z jeho amerických úst včera na Primě zaznělo, že prezident Zeman šíří o uprchlících nesmysly a tím zvyšuje napětí ve společnosti. Za zcela zcestné považuje i úvahy o tom, že u nás budou uprchlíci prosazovat právo šaría, před čímž prezident varuje. Ví to údajně i proto, že na vlastní kůži navštívil uprchlíky v Bělé pod Bezdězem a z oné návštěvy neměl právě nejlepší pocit. Nezdálo se mu totiž, že by se k nim ČR chovala obstojně.

Nevím, zda se dá z jedné návštěvy detenčního zařízení poznat, jestli u nás budou uprchlíci prosazovat právo šaría a podle čeho to pan (ne)ministr poznal, ale co vím zcela jistě je to, že mají děti v detenčním zařízení v Bělé školu, školku a prostor k aktivnímu využití volného času. Všichni imigranti zde také mají pravidelně na výběr ze tří jídel a co je pro mě úplně nenormální, nemusejí po sobě ani uklízet. To za ně dělají čeští občané, kteří tu jsou zaměstnáni a pracují tu, jak nejlépe mohou.

Pan Dienstbier (a není sám, že paní Šabatová) svou kritikou a napadáním zaměstnanců detenčních zařízení, kteří odvádějí maximum možné práce, prostě upřednostňuje imigranty před vlastními občany, což je nepřípustné. Všichni takto smýšlející sluníčkáři prostě nenávidí své spoluobčany a svou zemi, ve které žijí.

Část předchozí věty jsem si vypůjčil od Jaroslava Bašty, který k celému multikulturnímu šílenství ještě dodal, že není nic divného na tom, že nejtvrději proti imigraci vystupují státy, které s muslimskými přistěhovalci nemají skoro žádné zkušenosti, protože se poučily z chyb druhých, pod což se i já podepisuji.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…