Rozvoral (SPD): Nelegální imigranti nesmějí být zatýkáni!

13.06.2016 14:35

Ještě si někdo po rozhodnutí Evropského soudního dvora myslí, že nejde v případě imigračního šílenství o řízenou invazi?

Rozvoral (SPD): Nelegální imigranti nesmějí být zatýkáni!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Novinky.cz nedávno informovaly o tom, že Evropský soudní dvůr tedy nejvyšší justiční orgán Evropské unie rozhodl o tom, že členské státy EU nemají právo zadržet či zatknout imigranty, kteří nelegálně vstoupí na jejich území. Poukazuje v tom případě na takzvanou návratovou směrnici, která brání tomu, aby byl občan nečlenské země EU, který dosud nebyl vyhoštěn, zadržován jen proto, že vstoupil na území členského státu nelegálně přes vnitřní hranici schengenského prostoru. Mají měsíc na to, aby dobrovolně ten stát EU, ve kterém se pohybují nelegálně, opustili.

Takže, když se jakýkoli nelegální imigrant nebude vzpouzet vyhoštění a řekne, že do měsíce dobrovolně opustí stát EU, do kterého nelegálně vstoupil, nesmí být nijak zadržován a omezován na svobodě a má možnost celý měsíc nelegálně pobývat tam, kde nemá co dělat. Z toho vyplývá, že pokud bude mít štěstí a nikdo ho již nikdy nebude v té zemi kontrolovat, vesele zde bude pobývat do té doby, než k nějaké kontrole opět dojde.

Celé je to postavené na hlavu a všichni ti, kterých se bude tato benevolence týkat, jí budou zdárně využívat a zcela jistě se o tomto rozhodnutí Evropského soudního dvora přes kdejaké neziskové organizace, které se o imigranty starají, brzy dozvědí.

Dále mě pobavila informace o tom, že rozhodnutí Evropského soudního dvora nejsou sice nadřazena národním legislativám, výjimkou je ale případ, kdy se národní zákony dostanou do konfliktu s unijním právem, což by byl zřejmě každý takovýto případ.

Jsem přesvědčen, že drtivá většina občanů České republiky s těmito nadřazenými unijními paskvily a výjimkami nesouhlasí a proto by si přála, aby byla legislativa vždy na straně a ve prospěch slušných lidí a ne aby podporovala ty, kteří jí porušují a pak na slušných lidech parazitují. Pokud jsou tedy nelegální imigranti unijní legislativou podporováni a chráněni, nezbývá nic jiného než se všech občanů ČR referendem zeptat zda chtějí být za těchto podmínek i nadále členy Evropské unie. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…