Rozvoral (SPD): Německé zpravodajské služby přišly s imigrační analýzou „s křížkem po funuse“

03.11.2015 16:20

Tyto tajné služby přišly podle listu Die Welt s analýzou, která kritizuje, že Německo dováží do země islámský extremismus, arabský antisemitismus, etnické konflikty a jiné chápání práva.

Rozvoral (SPD): Německé zpravodajské služby přišly s imigrační analýzou „s křížkem po funuse“
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Dále se v ní praví, že integrace stovek tisíc nelegálních přistěhovalců v Německu je nemožná vzhledem k jejich počtu a stávajícím paralelním společnostem. Dle dokumentu bezpečnostní síly nebudou za této situace schopny zajistit bezpečnost a vymahatelnost práva. Celý tento dokument prý nyní koluje mezi vysokými ústavními činiteli Německa.

Od německých tajných služeb je to samozřejmě chvályhodná věc, že na takovou věc přišly (i když abych toto věděl, tak nemusím být tajný agent, stačí používat zdravý selský rozum), ale já se ptám proč až teď? Vždyť už je delší dobu známé, že jejich kancléřka svazačka rozevřela náruč pro všechny Syřany již před několika týdny.

Nevím, zda tajné služby v Německu zdravý selský rozum nepoužívají, ale spíše mi to připadá, že už paní Angela neví jak dál a tak si nechala oficiálně předložit analýzu zpravodajských služeb, aby nevypadla přitrouble, až bude zbytku Syřanům a dalším nelegálním imigrantům hlásat, že už je Německo přeplněné a že některé z nich bude vracet zpět do jejich zemí.

Samozřejmě, že tou analýzou bude také neurvale mávat v Bruselu na summitu Evropské unie, aby všem ostatním státům Evropy na papíře ukázala, že je potřeba si ze solidarity k Německu několik tisíc imigrantů přerozdělit, aby Německo mohlo zajistit svým občanům bezpečnost a vymahatelnost práva. No a naše vláda opět sklopí uši a ocas mezi nohy a poslušně splní to, co jí politici z Bruselu nařídí. Nic jiného se totiž od Slávka „Slabotky“ nedá čekat. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…