Rozvoral (SPD): Paní Angela dostala za vyučenou, politiku však měnit nebude!

06.09.2016 12:47

Ani po porážce své strany CDU v zemských parlamentních volbách v Meklenbursku-Předním Pomořansku, které jsou jejím domovským politickým regionem, však nechce svou proimigrační politiku měnit.

Rozvoral (SPD): Paní Angela dostala za vyučenou, politiku však měnit nebude!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Kancléřka převzala za prohru odpovědnost s tím, že ta porážka souvisí s vládní migrační politikou a přímo k tomu mimo jiné řekla: „Přesto věřím, že rozhodnutí, která jsme učinili, jsou správná a musíme na nich stále stavět.“ Dále prohlásila, že je z výsledkem voleb velmi nespokojená a její strana nyní musí znovu získat důvěru voličů a to i prostřednictvím začlenění uprchlíků a deportací těch, kteří nezískají azyl.

Připadá mi to, že už se opravdu pomátla na smyslech, když chce znovu získat důvěru voličů zpět začleňováním uprchlíků a stavět na proimigrační politice. Tímto je vidět, že jí vůbec o německé občany a občany Evropy nejde. Je jasné, že je něčím zainteresovaná a že plní plány všech, kteří chtějí Evropu islamizovat. Je to neskutečná nehoráznost a je potřeba, aby naše partnerská Alternativa pro Německo (AFD) pod vedením Frauke Petry, která je stejně jako Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) členem hnutí ENF, tedy nejsilnějších parlamentních vlasteneckých stran Evropy pod vedením předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) Marine Le Pen získávala na svou stranu stále více a více občanů. Druhé místo, které AFD s celkovým počtem 20,8% v těchto volbách získala je skvělý výsledek, který bude pouze odrazovým můstkem pro další nárůst voličů.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…