Rozvoral (SPD): Patříme mezi tři politické subjekty, které mají poslance ve všech krajích

25.10.2017 14:40

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden.

Rozvoral (SPD): Patříme mezi tři politické subjekty, které mají poslance ve všech krajích
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1. Hnutí SPD děkuje občanům ČR za podporu ve volbách a všem členům a příznivcům za práci a pomoc ve volební kampani. SPD se výsledkem voleb prosadilo mezi hlavní politické síly v České republice. Splnili jsme úkol vytvořit Poslanecký klub a splnili jsme i mimořádný cíl dosáhnout výsledku přes 10%. Provokace části médií a akce fanatických bojůvek proti SPD jasně dokazují zděšení protivníků z našeho úspěchu.

2. SPD získalo 22 mandátů v PSP ČR. Politickou silou počtu mandátů je třetí nejsilnější politickou stranou ve Sněmovně. SPD patří mezi pouhé tři politické subjekty, které mají poslance ve všech krajích ČR.

3. SPD bude usilovat o maximální využití politického úspěchu pro prosazení programových priorit. Budeme usilovat o realizaci programu na vládní úrovni anebo v rámci opozice. Zásadní jsou programové věci a ne ministerská křesla. V tomto duchu povedeme jednání s vítězem voleb a také s prezidentem republiky. Vyjednávat za SPD budou Tomio Okamura - předseda hnutí a Radim Fiala - místopředseda hnutí.

4. SPD považuje hlasy o ohrožení demokracie v ČR za výraz politické hysterie poražených stran. ČR potřebuje nyní konstruktivní parlamentní práci a nikoliv vyvolávání konfrontačních vášní neúspěšnými politiky. SPD má zájem na jednání se všemi politickými stranami o programu a práci ve Sněmovně ve prospěch České republiky.

5. Předsednictvo SPD na čtvrtek 26. 10. 2017 svolává nově zvolené poslance za SPD k prvnímu jednání Poslaneckého klubu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…