Rozvoral (SPD): Petice za právo na zdravotně nezávadné potraviny a proti dvojí kvalitě potravin

23.04.2019 9:52

Podpořte novou petici občanů České republiky za právo na zdravotně nezávadné potraviny a proti dvojí kvalitě potravin a zboží!

Rozvoral (SPD): Petice za právo na zdravotně nezávadné potraviny a proti dvojí kvalitě potravin
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Cílem je sesbírat co nejdříve 10 tisíc podpisů, aby došlo k veřejnému projednání ve Sněmovně! Musíme vytvořit tlak na českou vládu, která ustoupila diktátu z Bruselu, a přestala důsledně kontrolovat kvalitu dováženého masa! Může tak nadále docházet k dovozu zdravotně závadných potravin ze zemí EU, jak se to v poslední době stává a které přímo ohrožují naše zdraví. Orgány EU celý problém dlouhodobě ignorují a zpochybňují právo České republiky na přísné uplatnění vlastní kontroly kvality zdravotní nezávadnosti potravin. Občané ČR jsou dlouhodobě vystaveni ponižující a diskriminační praxi dvojí kvality potravin a zboží.

Odmítáme jíst zdravotně závadné maso na základě diktátu Evropské unie, která svou zemědělskou politikou a z ní vyplývajícími regulacemi brání České republice v produkci vlastních kvalitních potravin. Dotace a regulace Evropské unie tak brání v zajištění naší potravinové soběstačnosti a bezpečnosti.

Žádáme vládu České republiky, aby bez ohledu na diktát Evropské unie připravila legislativní kroky k ochraně občanů České republiky před dovozem zdravotně závadných potravin a zavedla embargo na dovoz výrobců uplatňujících dvojí kvalitu u potravin a zboží pro Českou republiku a takzvané „západní země".

Pomozte nám sesbírat co nejvíce podpisů! Archy nemusí být plné – stačí, když nám zašlete arch třeba i s jedním podpisem, i takový arch je platný! Petice je ke stažení a vytisknutí ZDE.

Podpisové archy zasílejte na adresu: SPD – Tomio Okamura, Poslanecká sněmovna PČR, Sněmovní 4, 118 26 Praha 1 – Malá Strana.

Děkujeme za spolupráci!

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…