Rozvoral (SPD): Požadavek ČSSD na odvolání poslanců SPD z vedení výborů je nehoráznost

04.04.2018 19:26

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) k aktuální politické situaci.

Rozvoral (SPD): Požadavek ČSSD na odvolání poslanců SPD z vedení výborů je nehoráznost
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1.  Hnutí SPD považuje požadavek ČSSD na odvolání poslanců SPD  z vedení výborů a jejich  nahrazení poslanci ČSSD  ve Sněmovně za nehorázný. Tento požadavek je součástí politiky ČSSD. Je to politika koryt a falešných slibů. ČSSD je odpovědná za vytunelování OKD a za schválení zločinu jménem solární byznys. ČSSD je odpovědná za schválení Lisabonské smlouvy, která nás uvrhla pod diktát EU. Dnes se opět, přes politickou porážku, hrabe do koryt za každou cenu. SPD v žádném případě nepodpoří koaliční vládu s ČSSD a trvá na poměrném zastoupení stran ve vedení Sněmovny.

2. Hnutí SPD nepodporuje návrhy na změny národní hymny. Národní hymna není módní zboží, které se mění podle momentálního vkusu a potřeb.

3. Poslanci SPD nepodpoří zprávu o činnosti a hospodaření České televize. Nepovažujeme činnost České televize za objektivní zpravodajství a její hospodaření není možné účinně kontrolovat. Na veřejnosti se objevují  vážná podezření, že hospodaření České televize je pod vlivem zájmových skupin a obsah a forma zpravodajství slouží zájmům EU a nikoliv České republiky.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

4. Hnutí SPD přeje plný volební úspěch v maďarských volbách straně FIDES. Její předseda a premiér Victor Orbán je dnes symbolem odporu k diktátu EU v zemích V4. Hnutí SPD plně sdílí hodnocení Victora Orbána, které se týká činnosti tzv. politických neziskových organizací, řízených miliardářem Sorosem. Jejich činnost připomíná   agenturu ovlivňující politickou situaci ve středoevropských zemích a premiér Orbán hovoří až o 2000 agentech. Cílem těchto aktivit je i SPD. Paní Daniela Drtinová z televize DVTV, která rozjela mediální kampaň s cílem odvolat Tomia Okamuru z místa místopředsedy Sněmovny, je členka správní rady Sorosovy nadace Open Society Fund. Paní Sabina Slonková, která na TV Seznam plive špínu na SPD, je majitelka a jednatelka společnosti Dead Line Media, s.r.o. Tato společnost uvádí jako svého partnera a podporovatele projektů Sorosovu nadaci Open Society Fund. Tato fakta jasně ukazují pozadí kampaně proti SPD. Maďarský premiér Orbán práci obou dam nazval zcela jasně. Hnutí SPD bude šetrnější a označí je pouze za parodii na nezávislou žurnalistiku. 

5. Hnutí SPD bude prosazovat změnu ekonomických pravidel pro nadnárodní korporace, které vyvádí své zisky z České republiky. Naše země se nesmí stát zemí zahraničních bohatých vlastníků montoven, kde pracují chudí zaměstnanci.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…