Rozvoral (SPD): Rakouská vláda má také svého „Slabotku“

14.09.2016 6:30

Jedná se o rakouského ministra vnitra Wolfganga Sobotku, který včera oznámil, že se druhé kolo prezidentských voleb, které se mělo konat 2. října 2016, odkládá.

Rozvoral (SPD): Rakouská vláda má také svého „Slabotku“
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Nejdříve všechna média informovala o tom, že špatně lepí obálky pro korespondenční hlasování, což je opravdu velice směšné a na pováženou. Další výmluvou pana Sobotky, který požádal o odklad voleb je to, že se chce ujistit, že na voličské seznamy budou zapsáni voliči, kteří již budou mít právo volit a naopak z něj budou vymazáni ti voliči, kteří mezi tím již bohužel zemřeli.

Z toho je patrné, že máme ve střední Evropě již dva „Slabotky“. Jednoho českého a jednoho u našich jižních sousedů. Je vidět, že vládní politici dokáží udělat frašku i z prezidentských voleb a to jen proto, aby se náhodou velice brzy nestal prezidentem Norbert Hofer, který je členem vlastenecké strany FPÖ – Svobodná strana Rakouska, jež je partnerem našeho hnutí SPD v evropské frakci ENF – Evropa národů a svobody, kterou vede předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) Marine Le Pen.

Stejně to prounijním politikům nebude nic platné, jelikož vlastenecké strany začínají nabírat v celé Evropě na síle a je jen otázkou času, kdy se budou společně podílet na spolupráci samostatných a suverénních evropských zemí bez Evropské unie a to i kdyby se všichni „Slabotkové“ stavěli na hlavu! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…