Rozvoral (SPD): To nejhorší, co nám po panu Sobotkovi zbylo, je privatizace OKD

23.03.2018 9:47

Bohuslav Sobotka končí ve vysoké politice. Včera to oznámil na svém facebookovém profilu s tím, že na konci března opustí Poslaneckou sněmovnu a od 1.4. bude nadále už jen řadovým členem ČSSD.

Rozvoral (SPD): To nejhorší, co nám po panu Sobotkovi zbylo, je privatizace OKD
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Je to logický krok, jelikož Bohuslav Sobotka by nikdy nepodpořil vládu, ve které bude premiérem Andrej Babiš, což je mimochodem vidět i na většině jeho současných hlasování ve Sněmovně.

Bohuslav Sobotka je ve vysoké politice od 1. června 1996, kdy byl poprvé zvolen poslancem a od té doby jeho politická kariéra pouze rostla. Vystřídal postupně mnoho politických funkcí a to jak stranických, tak také sněmovních a vládních. Jako předseda ČSSD se stal v lednu 2014 předsedou vlády České republiky.

To nejhorší, co nám po panu Sobotkovi zbylo, je privatizace OKD. Tento kostlivec ve skříni nás bude strašit ještě dlouhou dobu a nám nezbývá než doufat, že bude tato kauza jednou spravedlivě došetřena. Celkové hodnocení politické kariéry Bohuslava Sobotky vystavili voliči v říjnových sněmovních volbách v minulém roce, kdy ČSSD propadla pomalu až na samé dno.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…