Rozvoral (SPD): Zaorálek a jeho muslimská důležitost pro evropskou společnost

25.04.2016 9:07

Multikulturní ministr zahraničí Lubomír Zaorálek si myslí, že muslimská společenství jsou a budou důležitou součástí evropských společností, a proto je nezbytné zabývat se obavami lidí z islámu.

Rozvoral (SPD): Zaorálek a jeho muslimská důležitost pro evropskou společnost
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Toto a ještě další moudra řekl pan ministr nedávno na konferenci o mezikulturním dialogu, kterou pořádala Akademie věd ve spolupráci s ministerstvem zahraničí a pražskými velvyslanci muslimských zemí. Kam a jak hluboko chtěl pan ministr jmenovaným velvyslancům vlézt, se již nedozvíme a radši to ani vědět nechtějme. Proto, abychom si udělali obrázek o našich vládních politicích, by nám takováto prohlášení měla stačit a měli bychom se zamyslet nad tím, do čeho že nás chtějí tyto oranžové figurky zatáhnout.

Pan ministr poznamenal, že Evropa vnímala islám dlouhou dobu jako sousedící svět, nyní jsou však muslimové sousedy Evropanů ve stejných městech i ulicích. Právě proto, že se toto multikulturní šílenství podporované Evropskou unií stalo, tak si drtivá většina občanů zjistila a stále ještě zjišťuje, co je vlastně islámská ideologie zač a co nám může hrozit, pokud se proti tomu nepostavíme.

Jsem přesvědčen, že důležitou součástí evropských společností mohou být muslimská společenství jen pro toho, kdo chce zničit evropské demokratické hodnoty, svobodu, kulturu a tradice, jelikož je islámská ideologie (která je pouze jedna) neslučitelná s těmito principy. Proto musíme odmítnout nahrazování tradičních hodnot takzvanou multikulturní ideologií a bojovat proti tomu, aby tady islám v žádném případě nezakořenil, jak je tomu v jiných evropských zemích, které toto nebezpečí velice podcenily a teď neví, jak z toho ven. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…