Rys (STAN): Výsledek voleb nás zavazuje

16.10.2014 14:42

STAN děkuje voličům a podporovatelům v městech a obcích Moravskoslezského kraje.

Rys (STAN): Výsledek voleb nás zavazuje
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Hnutí Starostové a nezávislí (STAN) a sdružení nezávislých kandidátů spolupracujících se STAN dosáhly ve volbách do obecních zastupitelstev výrazných úspěchů v řadě měst a obcích Moravskoslezského kraje. Krajský výbor STAN tímto děkuje podporovatelům hnutí a také voličům spolupracujících subjektů za podporu, někde až nečekaně výraznou.

Hnutí STAN se ucházelo – ať již formou samostatných kandidátek, nebo společných kandidátek s nezávislými sdruženími a komunálními politiky – o zastupitelské posty v celkem šestačtyřiceti obcích a městech Moravskoslezského kraje. A velmi úspěšně.

V řadě měst a obcí zaznamenaly kandidátky se zastoupením STAN poměrně jednoznačné vítězství, a to včetně například Bruntálu a Třince, největších městech kraje se zastoupením STAN nebo kandidátů navržených tímto hnutím.

V sedmadvacetičlenném bruntálském zastupitelstvu obsadí kandidáti sdružení Bruntál 2014 osm míst, v třineckém zastupitelstvu pak zdejší sdružení Osobnosti pro Třinec získalo dokonce šestnáct mandátů z celkových třiatřiceti.

„Velké díky si zaslouží všichni naši voliči a podporovatelé ve všech obcích, kde jsme se voleb zúčastnili. Vynaložená práce, obětovaný čas a především vložená důvěra daly celkový výsledek, který obrovsky těší a také samozřejmě zavazuje,“ řekl za Krajský výbor STAN jeho tajemník a současně starosta Bruntálu Petr Rys.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pošarová (SPD): Jedno smutné výročí

10:04 Pošarová (SPD): Jedno smutné výročí

Zítra uplyne 20 let od vstupu CR do Evropské unie (EU), o kterém tehdy rozhodla necelá polovina oprá…