SPD: Prezidentem musí být člověk hájící zájmy naší země a nesmiřitelný bojovník s terorismem

10.12.2017 7:36

Usnesení, které odsouhlasili delegáti na celostátní konferenci hnutí SPD:

SPD: Prezidentem musí být člověk hájící zájmy naší země a nesmiřitelný bojovník s terorismem
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

1. Hnutí SPD děkuje prezidentu republiky za jeho vystoupení na konferenci hnutí. Přestože máme v některých otázkách rozdílné názory, tak z celkového pohledu považujeme výsledky práce prezidenta Miloše Zemana za potvrzení správnosti principu přímé volby prezidenta České republiky. V nadcházejících prezidentských volbách je třeba opět podpořit kandidáta podporujícího principy přímé demokracie. Především jde o podporu přímé volby politiků a podporu zákona o obecném referendu, které umožní občanům rozhodovat o zásadních otázkách, včetně členství v EU. Prezidentem České republiky musí být vlastenec odmítající další demontáž suverenity země a důsledně odmítající nelegální imigraci a islamizaci společnosti. Prezidentem musí být člověk hájící zájmy naší země a nesmiřitelný bojovník s mezinárodním terorismem.

2. Konference SPD děkuje všem voličům za podporu ve volbách do Poslanecké sněmovny a děkuje všem příznivcům a členům za aktivní práci ve volební kampani.

3. Konference SPD plně podporuje výsledek jednání a sestavení orgánů Sněmovny. V případě jednání o sestavení vlády nebo podpoře vlády ukládá předsednictvu hnutí postupovat v zájmu prosazování programu hnutí. Především jde o program přímé demokracie, sociální spravedlnost, bezpečnost a hájení zájmů suverenity České republiky.

4. Konference SPD upozorňuje na zřetelné totalitní tendence, které se projevují mediálním štvaním, společenskou a kulturní cenzurou a politickým elitářstvím. Opovrhuje se názory občanů a zpochybňují se výsledky voleb. SPD upozorňuje na růst politického vlivu sítě tzv. neziskových organizací, které se stále více snaží ovlivnit státní správu a politiku.

5. SPD rozhodně vystoupí proti pokusům EU o další demontáž suverenity ČR. Říkáme jasné NE imigrační politice EU, zavedení Eura a nehodláme se podřídit Evropské komisi v otázce kvót nebo v otázce přenesení azylových pravomocí na EU. SPD považuje současnou podobu evropské integrace za neslučitelnou se svobodou a národním zájmem ČR.

6. SPD podporuje kulturní a společenské hodnoty vycházející především z antických, židovských a křesťanských tradic. Odmítáme jejich demontáž v rámci multikulturalismu a islamizace Evropy.

7. Konference SPD ukládá regionálním klubům SPD udělat vše pro úspěch v komunálních a senátních volbách. Je třeba posílit členskou základnu a organizovat volební kampaň v okresních i krajských městech a v senátních obvodech.

8. SPD považuje Jeruzalém za nedělitelné hlavní město státu Izrael. Vyzýváme vládu České republiky k přesunu úřadu velvyslanectví do Jeruzaléma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Volby do Evropského parlamentu budou referendem o škodlivé vládě Petra Fialy

6:23 Rozvoral (SPD): Volby do Evropského parlamentu budou referendem o škodlivé vládě Petra Fialy

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…