SPO: Karel Sládeček lídrem v Moravskoslezském kraji

05.07.2017 10:09 | Zprávy

Lídrem kandidátky Strany Práv Občanů v Moravskoslezském kraji byl do následujících Parlamentních voleb členskou základnou zvolen Mgr. Karel Sládeček (54), krajský zastupitel a ředitel školicího střediska.

SPO: Karel Sládeček lídrem v Moravskoslezském kraji
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Karel Sládeček se začal o politiku zajímat ve 40. letech a do komunální politiky aktivně vstoupil v roce 2010, kdy se podílel na vzniku politického hnutí Ostravak. Pod jeho hlavičkou pak pracoval v zastupitelstvu města Ostravy. V roce 2012 své členství v hnutí ukončil a v lednu 2013 podepsal přihlášku do Strany Práv Občanů - Zemanovci. V tomtéž měsíci rezignoval na post zastupitele města Ostravy. V říjnu 2016 byl zvolen členem Zastupitelstva Moravskoslezského kraje a v únoru 2017 místopředsedou Strany Práv Občanů. Mezi jeho záliby patří cestování, kultura a sport, zejména pak lední hokej. Je dlouholetým aktivním fanouškem hokejových Vítkovic. Jeho celoživotním koníčkem je studium podstaty bytí. Je vyznavačem slušnosti a zdravého selského rozumu. Nesnáší  lež, sobectví, závist a zloděje.

Na dalších místech kandidátní listiny pak naleznete skvělé lidi různých profesí, kteří už v životě něco dokázali a které spojuje především láska k vlasti a podpora prezidenta republiky, pana Miloše Zemana. Hlavním smyslem politiky SPO stále zůstává zajištění práv a jistot občanů a zachování suverenity České republiky.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Ze řetězu utržení blázni evidentně chtějí rozpoutat 3. světovou válku

22:28 Trikolora: Ze řetězu utržení blázni evidentně chtějí rozpoutat 3. světovou válku

Stanovisko Trikolory k rezoluci Evropského parlamentu.