SPO: Pane předsedo Senátu, vystupujete diletantsky

16.06.2017 13:28

Předseda Senátu Štěch navrhl, aby se nedostatek pracovníků řešil tím, že se budou OSVČ zvyšovat odvody. Připadá mu totiž, že osoby samostatně výdělečně činné nejsou prý „efektivně“ využité. Chtěl tím prý přimět „pseudpodnikatele” k zaměstnanecké práci.

SPO: Pane předsedo Senátu, vystupujete diletantsky
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Strana Práv Občanů považuje výrok předsedy Senátu Štěcha za “diletantský“ a vnímá ho jako brutální útok na živnostníky v České republice.

V této souvislosti použijeme slovník pana Štěcha, který nedávné rozhodnutí senátora Čuby vzdát se senátorského platu z důvodu své dlouhodobé nemoci, považuje prý za „diletantský“.

My naopak přístup a vzkaz předsedy Senátu Štěcha k drobným podnikatelům a živnostníkům České republiky považujeme nejenom za diletantský, ale především za tragické vyústění současné sociálně demokratické politiky.

Strana Práv Občanů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…