Šarapatka: Jak zase sedli Zemanovi na lep

13.01.2017 12:37

Kritici posledního vyjádření prezidenta Zemana v rozhlase, ve kterém informoval o pohybu teroristy na českém území, nejspíš vůbec nepochopili, co bylo skutečným cílem prezidentova vyjádření.

Šarapatka: Jak zase sedli Zemanovi na lep
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Ing. Mgr. Milan Šarapatka PhD.

Pan prezident je totiž, jak známo, stratég a jen zřídka vypouští ze svých úst nepromyšlená slova. Těžko jej proto podezřívat, že by jen tak bezhlavě prozrazoval nějaká státní tajemství.

Všichni, kdo se do něj za toto jeho prohlášení o teroristovi pustili a osočili jej málem z vlastizrady, včetně poslanců Ivana Gabala (KDU-ČSL) nebo Daniela Korteho (TOP 09), nemluvě o Jakubovi Jandovi z Evropských hodnot a dalších pochybných existencích, prezidentovi Zemanovi naopak posloužili k ještě většímu zviditelnění. A to jen těsně před velmi pravděpodobným ohlášením Zemanovy druhé kandidatury na prezidentský post.

Místo toho, aby jej opětovně denuncovali, jak už to  mají v popisu práce, naopak z něj v očích jeho potenciálních voličů udělali statečného prezidenta, který se stará o dobro a bezpečí svých spoluobčanů.

A stejně tak nejspíše bylo cílem prezidenta Zemana poukázat tímto vyjádřením na neúčelnost, zbytečnost a neschopnost nového útvaru MV ČR proti dezinformacím, jehož zřízení prezident Zeman opakovaně kritizovat.

Ale mohu se ale také mýlit. Třeba se tito  panové naopak tímto způsobem již zapojují do Zemanovy prezidentské kampaně...

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.