Seďa (ČSSD): Nejpalčivější problém Uherského Hradiště a jak jej řešit

17.09.2018 13:48

Politici jsou od toho, aby problémy řešily a ne aby je přesouvaly z roku na rok. člověk se nestačí divit, na co vše současná radniční koalice láká občany města. Jakoby v Radě města Uherské Hradiště neseděla poslední čtyři roky.

Seďa (ČSSD): Nejpalčivější problém Uherského Hradiště a jak jej řešit
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

Přestože naše město je krásné a většině obyvatel se v Uherském Hradišti dobře žije, má řadu problémů. Náš komunální volební program Pro náš společný domov obsahuje konkrétní návrhy, jak tyto problémy řešit. Proto se zaměřujeme na podporu a zlepšení života občanů, na zlepšení životního prostředí, chceme přívětivý a otevřený městský úřad a prosazujeme, aby Uherské Hradiště bylo soudržné město s mezigenerační solidaritou.

Určitě za velký problém považuji dopravní zatížení města a znečištěné životní prostředí exhalacemi a polétavým prachem. Pro mne je alarmující negativní demografický vývoj a odchod mladých spoluobčanů mimo město či dokonce mimo Zlínský kraj. Chci, abychom finančně podpořili občany města s trvalým pobytem, z jejichž daní se financují veřejné služby, které využívají návštěvníci města i obyvatelé sousedních měst a obcí.

Proto navrhujeme výstavbu městských bytů, zvýšení příspěvku na narozené dítě či zlevněné jízdné na MHD. Uvažujeme i o zrušení poplatku za psy pro občany města a o snížení plateb za svoz TKO pro ty, kteří komunální odpad třídí. Klademe důraz na zlepšení životního prostředí, které má významný vliv na zdravotní stav obyvatel i na kvalitu jejich života. Chceme více zeleně, parčíků i odpočinkových a klidových zón pro aktivní život občanů Uherského Hradiště.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): „Demokracie“ je v případě von der Leyenové jen eufemismem pro cenzuru

14:02 David (SPD): „Demokracie“ je v případě von der Leyenové jen eufemismem pro cenzuru

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke „kandidatuře" Ursuly von der Leyenové na post před…